Ljubavni hrosokop 5.6.2012

Standard

Ribe – Ljubavni horoskop 1.10.-15.10. 2012. Nakon 4.10. ulazite u monotonije ljubavno razdoblje kad će se ljubavne prilike prorijediti, a vaše će se čežnje pojačati. Ako ste u vezi, budite tolerantni i strpljivi. Njegujte i cijenite ono što imate, pa makar to bilo malo. Ako ste još sami, znajte da je ovo uobičajeni period kad je Venera u najudaljnijem položaju prema vašem znaku. Proći će.

Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare. Prijaće Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Budite oprezniji: 1, 4, 5, 8, 9, 13. i 14. oktobra.

Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Čini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna, ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo.

Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja. ŠKORPIJA Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavni horoskop STRELAC Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar.

Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Tek kada pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti osetićete novo zadovoljstvo koje Vas približava zajedničkoj sreći. RIBE U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj koji imate.

Leave a comment